Libra personeelsdiensten


Ga direct naar:


Personeelsdiensten

Instroom
U wilt bij het aantrekken van nieuwe medewerkers geen verkeerde keuze maken. U wilt weten of een kandidaat capabel en bovendien te vertrouwen is. Wanneer u overweegt hulp in te schakelen bij het zoeken of selecteren van nieuwe medewerkers, dan kunt u ons daarvoor gebruiken. Dat geldt natuurlijk ook voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst of een introductieprogramma.

meer over Werving, Pre Employment Screening en Arbeidsovereenkomsten >>

Doorstroom
Als werkgever stelt u zich vragen over prestaties van werknemers, over motivatie en inzet. Werknemers stellen vragen over de toepassing van wettelijke of bedrijfsregels, over ambities, over salaris en arbeidsvoorwaarden. 
Op zoek naar zorgvuldige antwoorden?
Wij helpen u graag. 

meer over Salarisadministratie, Ziekteverzuimbeleid, RI&E en Mediation, >>

Uitstroom
Afscheid nemen van medewerkers is soms onvermijdelijk. Een zorgvuldige procedure voorkomt voor alle partijen ergernis en kosten. De tussenkomst van een onafhankelijke derde heeft in veel gevallen een positief effect op het verloop van een procedure.

 meer over Dossiervorming, Exitinterviews en Mediation >>

Zoekt u een sparringpartner bij de voorbereiding van een reorganisatie? Zoekt u een ervaren projectleider die uw reorganisatieproject oppakt inclusief onderhandelingen met OR en vakbond? Bel 06 51820370, houd zelf het overzicht en overweeg de uitvoering aan ons uit te besteden.

Zoekt u voor uzelf of voor uw medewerkers een betrouwbare en ervaren Van-werk-naar-Werk-adviseur? Lees dan hier onze uitgangspunten en neem vrijblijvend contact met ons op.   
 

terug