Libra personeelsdiensten


Referentie

"Libra Personeelsdiensten verzorgt bij Tijd Beursmedia het volledige pakket personeelszaken en loonadministratie. "

Danny Bresseleers TBM Amsterdamvan Werk naar Werk

Natuurlijk kunnen wij geen banen garanderen, dat gelooft ook niemand. Maar door gerichte begeleiding staan onze kandidaten opgewekter en met meer zelfvertrouwen in de arbeidsmarkt.

In voorkomende gevallen is voor een kandidaat een klein duwtje voldoende om de weg (opnieuw) te vinden maar meestal is er toch iets meer nodig. Wij begeleiden de zoektocht naar wie je bent, wat je kunt en vooral ook wat je echt wilt. We staan stil bij het verwerken van baanverlies, werken aan sollicitatievaardigheden, van het traditionele CV tot het gebruik van Social Media en de kunst van het Netwerken. Wij maken voor elke kandidaat een persoonlijk plan van aanpak.

Wij adviseren bij een zoektocht naar een volgende baan niet iets onmogelijks na te streven, maar juist dicht bij je zelf te blijven. Streef liever naar iets wat je goed kunt. Toon veerkracht als het even tegenzit, leer met kritiek om te gaan, doe er je voordeel mee!

Gepassioneerd in wat we doen, volgen wij ons hart maar ook ons verstand. Wij zijn niet naïef en beseffen dat de arbeidsmarkt moeilijk is. Reden te meer om al die mensen die (onverwacht) hun baan verliezen en niet beseffen wat ze kunnen en waar hun grenzen liggen, te helpen zich hiervan bewust te worden en zich positief te onderscheiden van andere werkzoekenden.

Er wordt eindeloos veel gesproken over de kansen van oudere werkzoekenden. Ons uitgangspunt is dat als je denkt dat je “te oud” bent, dan ben je inderdaad te oud voor een nieuwe uitdaging.
In onze praktijk zijn er voldoende voorbeelden van ouderen die na baanverlies, weer aan de slag zijn gekomen. Zouden die mannen en vrouwen uniek zijn? Vast niet!

Wij begeleiden kandidaten ongeacht hun achtergrond of vooropleiding. Wij begeleiden naar Nieuw Perspectief, van Werk naar Werk maar bieden ook professionele begeleiding naar Zelfstandig Ondernemerschap.

Onze coaches zijn op diverse terreinen deskundig, gepassioneerd en ondernemend. Stuk voor stuk zetten zij waar mogelijk hun zakelijk netwerk in ten behoeve van kandidaten. Deze aspecten samen zorgen er voor dat we ons onderscheiden van andere aanbieders. We zijn trots op de klinkende resultaten die we daarmee bereiken. 

Wij werden eerder ingezet op projecten voor: UPC, PostNL, ING bank, KPN en Frieslandbank. Diverse referenties beschikbaar.

Vrijblijvend kennismaken? Bel Sytze Nauta 06 518 20 370.