Libra personeelsdiensten


Referentie

"Voor het eerst een medewerker aannemen was voor ons een hele stap. Libra Personeelsdiensten heeft ons succesvol begeleid bij het organiseren van dit traject. "

Vincent Kleine Visual MediaWerving & Selectie

Hoewel wij onze aanpak ten aanzien van Werving & Selectie ook graag met u bespreken, bieden wij hier twee standaardoplossingen aan, waarvoor u zou kunnen kiezen.

Werving & Selectie
Deze werkzaamheden worden verricht op basis van No Cure No Pay
Wij werken intensief met u samen om uw behoefte aan goede medewerkers te vervullen en begeleiden hierbij zowel de opdrachtgever als de sollicitant. Wij zijn gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van werkgevers en kandidaten vanaf mbo/hbo niveau binnen alle branches. Dit kan gelden voor vaste-, of freelance-banen. Naast het werven van potentiële kandidaten via onze internetsite, beschikken wij over een database van kandidaten die zich kortgeleden hebben ingeschreven, of door ons zijn benaderd. Uiteraard kunnen wij ook tegen kostprijs voor u adverteren in kranten, bladen of op het web. 

Betalingen pas als de werving succesvol door ons is afgerond. 
Lees onze Algemene Voorwaarden. 

Executive Search
Deze werkzaamheden worden verricht op basis van No Cure No Pay
Wij bespreken met u de functie-eisen, de specifieke situatie, het salaris en de bedrijfscultuur. In uw opdracht benaderen wij kandidaten (doelgroep HBO en hoger) die meestal een vaste baan hebben en die voor zover bekend, helemaal niet van plan zijn om van baan te veranderen. Dit is een belangrijk verschil met Werving & Selectie. Met gestructureerde technieken en testen onderzoeken wij vervolgens referenties en de geschiktheid van de kandidaat. 

Betalingen pas als de search succesvol is afgerond. 
Lees onze Algemene Voorwaarden. 
Medewerkers in dienst nemen

vacatures